Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon. Ik ben 19 jaar lang werkzaam geweest in het bedrijfsleven in een (stressvolle) ondersteunende functie, maar mijn lichaam ging de nodige signalen afgeven waardoor ik genoodzaakt werd om tijd voor mijzelf te nemen. En deze tijd heb ik benut, want ik merkte dat ik de behoefte kreeg om mensen op een andere manier te ondersteunen.

Ik ben vervolgens weer terug naar school gegaan en heb als basis voor massage de opleiding Sportmassage gevolgd met daarbij de nodige aanvullende cursussen op het gebied van ontspanningsmassages en energetische massages. Daarnaast heb ik mijn Reiki 1e, 2e en 3e graad behaald.

De combinatie van lichaam en geest inspireert mij enorm, omdat ik weet dat je deze twee absoluut niet los van elkaar kunt zien. Veel mensen hebben onduidelijke, fysieke klachten en mijn doel is om jou, in deze wereld vol hectiek en spanning, juist een moment van ontspanning te kunnen bieden en weer terug in balans te brengen. Precies dat, waar ik destijds ook naar op zoek was.

Meer informatie over de behandelingen vind je op deze website. Heb je toch nog vragen, stel ze gerust.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Met lieve groet,

Karen