Ik ben Karen Prins en ik heet je van harte welkom op mijn website. Ik ben getrouwd en moeder van 1 zoon. Ik ben 19 jaar lang werkzaam geweest op kantoor in een stressvolle, ondersteunende functie, maar merkte dat ik de behoefte kreeg om mensen op een andere manier te ondersteunen. Om mensen in deze wereld vol hectiek en spanning juist een moment van ontspanning te kunnen bieden.

Ik heb als basis de opleiding Sportmassage gevolgd met daarbij de nodige aanvullende cursussen op het gebied van ontspanningsmassages. Ik kies er echter voor alleen een Lichaamsmassage aan te bieden in de praktijk. Tijdens deze massage/behandeling zal ik vervolgens zelf voelen en bepalen wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Daarnaast heb ik mijn Reiki 1e en 2e graad behaald. Door middel van Reiki kan ik mijn klanten meer bewust maken van hun lichaam en geest en tevens weer terug in balans brengen.

Naast het werk in mijn eigen praktijk, ben ik ook werkzaam op locatie bij verzorgingstehuizen waar ik (o.a. demente) senioren masseer of bij bedrijven waar ik de stoelmassage verzorg.

Nu ik mijn eigen massagepraktijk heb, kan ik mijn klanten ondersteunen door ze een stukje ReLief te bieden.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Warme groet,

Karen Prins