Reiki afstandsbehandeling

Door middel van een afstandsbehandeling kan een mens, dier of situatie op afstand met Reiki worden behandeld. Mocht je slecht ter been zijn of de afstand naar de praktijk is te groot (bijvoorbeeld i.v.m. vakantie), dan kan de Reiki behandeling gegeven worden zonder dat we samen in dezelfde ruimte aanwezig hoeven te zijn. Op deze manier kan je toch de mooie energie ontvangen, maar dan in je eigen huis, in je eigen bed of lekker op de bank.

De Reiki/helende energie kan ook gestuurd worden naar bijvoorbeeld een gebeurtenis uit je verleden of naar iets in het heden of in de toekomst. Een gebeurtenis uit je verleden beïnvloedt namelijk jouw heden. Je kunt hierbij denken aan een nare gebeurtenis of een conflict met een persoon waar je je niet prettig bij voelt. Dit kan door middel van de afstandsbehandeling geheeld worden.
Maar ook een operatie, een belangrijk gesprek, sollicitatie of examen welke gepland staat in de toekomst kan door middel van Reiki op afstand behandeld worden. De energie zal voor jou worden klaargezet waardoor jij meer vertrouwen zult hebben en minder nerveus zult zijn. Patronen en overtuigingen die jou beperken zullen op afstand worden geheeld.

Wil je meer informatie hierover, neem dan contact met mij op.